מלאו את הפרטים הבאים

ונחזור אליכם בהקדם




    מדיניות cookies

    • מדיניות Cookies 

     

    1. Cookies Notice Banner – please use the following wording:
      1. "By clicking “Accept”, you agree to the use of cookies on your device in accordance with our Privacy and Cookie policies".
        1. Manage Cookies  (Buttone) – which leads to the "Cookie Manager" (as mentioned hereinafter) and allows users to choose and refuse by Cookie type.
        2. Accept   (Buttone)
    2. Cookie Manager
      1. "Privacy is important to us, so you have the option to disable cookies that may not be necessary for the basic functionality of our website. Please note, blocking categories may impact your experience on our website. View our Privacy Policy for more info".
        1. Reject all cookies  (Buttone)
        2. Accept all Cookies   (Buttone)
        3. Manage preferences by Type (except for the first option, if one of the following is not relevant, you may delete it. If you have more relevant options you may refer to them also)
    • Essential (Always active)
      These items are required to enable basic website functionality.
    • Marketing (with a "V" box next to it)
      These items are used to deliver advertising that is more relevant to you and your interests. They may also be used to limit the number of times you see an advertisement and measure the effectiveness of advertising campaigns. Advertising networks usually place them with the website operator’s permission.
    • Personalization  (with a "V" box next to it)
      These items allow the website to remember choices you make (such as your user name, language, or the region you are in) and provide enhanced, more personal features. For example, a website may provide you with local weather reports or traffic news by storing data about your current location.
    • Analytics  (with a "V" box next to it)
      These items help the website operator understand how its website performs, how visitors interact with the site, and whether there may be technical issues. This storage type usually doesn’t collect information that identifies a visitor.

    Confirm my preferences and close   (Buttone)

    Northumbria Healthcare first in UK to use digital Wheelshare

    מהפיכת הניידות והנגישות של WheelShare

    מדיניות פרטיות

    עדכון אחרון: יולי 2022

    מדיניות פרטיות

    אנו מעניקים חשיבות רבה לפרטיות לקוחותינו, ספקינו, עובדינו והמשתמשים בשירותינו. מדיניות פרטיות זו נוצרה מתוך מחויבות לשמירה על המידע האישי שלך.

    אנא קרא אותה בעיון רב שכן היא מגדירה את היחס של החברה למידע אישי ואת אופן הטיפול שלה בו.

    • הצהרת פרטיות

    WheelShare LTD (IL), (להלן: "WheelShare" ו/או "אנחנו" ו/או החברה) מפתחת טכנולוגיות מתקדמות על מנת לספק שירותים נגישים, פשוטים ויעילים למקומות ציבוריים בארץ ובעולם. מטרתה העיקרית של WheelShare היא לחולל מהפכה בסטנדרט הנגישות בכל מקום ציבורי, לרבות בתי חולים, שדות תעופה, מרכזי קניות ועוד.

    WheelShare מספקת ומפעילה פתרון עגינה דיגיטלי להשאלה ו/או השכרת כסאות גלגלים או כל מוצר אחר (להלן: "התחנה"), לאנשים עם מוגבלות בניידות זמנית או לכל אדם אחר אשר מחליט להשתמש בשירותי החברה, (להלן ביחד: "השירותים").

    כמו כן, WheelShare מפתחת ומפעילה את אתר האינטרנט הבין-לאומי הרשמי של החברה בכתובת https://wheel-share.com / ואת אתר האינטרנט הישראלי הרשמי של החברה בכתובת https://wheel-share.co.il/ (להלן יחד: "האתר"). מטה החברה מבוסס בישראל.

     

    מדיניות פרטיות זו מתייחסת לשירותים, האתר, לקוחות או לקוחות פוטנציאליים של החברה, משתמשי קצה, נושאי מידע, עובדי החברה, ספקים ונותני שירותים של החברה וכו'.

    מדיניות פרטיות זו מפרטת את המדיניות שלנו ביחס למידע שניתן לשייך או המתייחס לאדם ו/או יכול לשמש לזיהוי אדם, כגון שם, מספר זיהוי, נתוני מיקום, מזהה מקוון ו/או אחד או יותר מאפיינים ספציפיים לזהות הפיזית, הפיזיולוגית, הגנטית, הנפשית, הכלכלית, התרבותית או החברתית של אותו אדם, הכל כפי שהוגדר בתקנות הגנת הפרטיות האירופאית (GDPR) 2016/679 ("מידע אישי").

    "מידע שאינו אישי" כפי שנעשה בו שימוש במדיניות פרטיות זו הוא כל מידע שאינו מתייחס לאדם ו/או לא ניתן להשתמש בו לזיהוי אדם. המגבלות והדרישות במדיניות פרטיות זו לגבי האופן שבו אנו אוספים, משתמשים, חושפים, מעבירים ומאחסנים/שומרים מידע אישי אינם חלים על מידע שאינו אישי, בו אנו רשאים להשתמש.

    • איסוף המידע, סוג המידע ואופן השימוש בו.
      1. WheelShare משתמשת, מקבלת, אוספת, מעבדת או מאחסנת רק את המידע הדרוש לשם מתן שירותיה ותפעול עסקיה.
      2. אנו עשויים להשתמש, לקבל, לאסוף, לעבד או לאחסן מידע אישי על לקוחות פוטנציאליים, לקוחות, עובדים, נותני שירותים, משתמשים בשירותים ובאתר משתמשי קצה של לקוחות וכו'.
      3. מידע אישי עשוי לכלול נתונים אישיים כגון:
        1. מידע הקשור ללקוח או ללקוחות פוטנציאליים ולמשתמשי קצה: שם, מספרי טלפון וטלפון סלולרי, כתובת דואר אלקטרוני, כתובת אישית, מיקום השירות שניתן, פרטי קשר אישיים מייצגים, מידע פיננסי (כלומר פרטי חיוב, , פרטי כרטיס אשראי), מידע בריאותי (כלומר רלוונטיות לכיסא גלגלים), שימוש באתר או בשירותים על משתמשי קצה, כתובת IP, מידע אודיו, ויזואלי וכדומה, כגון תמונות ואודיו, הקלטות שיחות שנוצרו בקשר לפעילות העסקית שלנו, חשבונות אנשי קשר ברשת חברתית וכו'.
        2. בנוסף לאמור לעיל, מידע נוסף הקשור לעובדים ו/או מועמדים: נתונים דמוגרפיים (כלומר מין, תאריך לידה וכו'), קורות חיים, מספר תעודת זהות/מספר דרכון, השכלה והיסטוריית תעסוקה וכו'.
        3. מידע נוסף לגבי ספקים: פרטי חשבון בנק, כתובות דוא"ל עסקיות, מספר מע"מ, חתימה וכו'.
        4. שימוש בתוכנות ובטכנולוגיות שונות, באתר החברה, המתבססות בין היתר על Cookies, Tags, Pixels (להלן יחדיו: "עוגיות ו/או קוקיות").
          1. שימוש כאמור נעשה לתפעול השוטף של השירותים המקוונים ובאתר החברה, לשם אימות פרטיך ו/או אימות זהותך, וכן על מנת לאסוף ולאפיין נתונים סטטיסטיים שונים אודותיך ואודות אופן השימוש בשירותים המקוונים ובאתר החברה, פעולות שהתבצעו בהם, העדפות שימוש, התאמת שירותים ומוצרים להעדפות או צרכים אישיים של המשתמש, התאמה ומיקוד של פרסומות ושל תכנים שיווקיים בהתאם למידע ולנתונים הנאספים ומעובדים כאמור, ולרבות והצלבה של כלל נתונים אלו אל מול שימושים אחרים של המשתמש בשירותים מקוונים ושונים המסופקים בידי החברה ו/או באמצעותו. 
        5. דוגמאות לקוקיות בהן אנו משתמשים:
    • עוגיות הפעלה – להפעלת האתר שלנו.
    • עוגיות של העדפות – לזיכרון ההעדפות שלך והגדרות שונות.
    • עוגיות אבטחה – למטרות אבטחה.
    1. Cookies "עוגיות", הם למעשה קבצי טקסט (או שורות קוד), הנוצרים בדפדפן ו/או במכשירך הנייד, ככל שאפשרת זאת בהגדרות המכשיר/מחשב, ואוספות מידע רלוונטי, כגון משך השהייה שלך באתר/עמוד/מסך, אופן הגלישה שלך והפעולות שהתבצעו בהם, לרבות שימוש בכתובת ה – IP שלך, שם מתחם ונקודת גישה לשירות, מיקום מכשיר, מועדי התחברות, וקודי זיהוי דיגיטליים אחרים. הצלבת נתונים ושימושים כאמור נדרשת לחברה, בין היתר, גם לשם אבטחת המידע והגנה על הגישה למידע אודותיך, וכן לשם מניעת הונאות, התחזויות, שימוש בלתי מורשה או שימושים לרעה בשירותי החברה השונים עבורך. כמו כן, ייעשה שימוש כאמור גם לשם קבלת החלטות כספיות, עסקיות ואחרות בדבר אספקת שירותים שונים והיקפם עבורך. 
    2. שימוש בעוגיות וטכנולוגיות כאמור נעשה בכדי לאסוף נתונים סטטיסטיים אודות השימוש באתר החברה, לאימות פרטים, כדי להתאים את האתר להעדפותיך האישיות לצורכי שיווק ואבטחת מידע. ייתכן כי ספקי שירות הטכנולוגיות כאמור יאספו את המידע אודותיך ויעשו שימוש בו עפ"י מדיניות הגנת הפרטיות שלהם ולמטרותיהם האישיות. 
    3. באפשרותך בכל עת לעדכן או לשנות את הגדרות מכשירך/מחשבך ולחסום באופן גורף או חלקי את השימוש בקובצי   Cookies שונים ו/או בהרשאות אחרות המתבקשות על-ידי שירותים מקוונים ודיגיטליים שבשימושך. במקרה כזה, ייתכן כי שירותים מסוימים, כולם או חלקם, לא יפעלו כראוי (לדוגמה, ייתכן כי זיהוי אוטומטי, העדפות שימוש או שפה לדוגמה לא ישמרו). שינוי הגדרות מכשירך כאמור הינו באחריותך בלבד. כמו כן, תוכל אף להסיר עצמך משימוש בשירותי צד ג' אחרים, על-פי תנאיהם, דרך הגדרות המשתמש שלך באתריהם.
    1. בהסכמתך לתנאי מדיניות פרטיות זו, אתה מסכים לשימוש בטכנולוגיות המתוארות ובטכנולוגיות אחרות, כפי שיהיו מעת לעת, למטרות דומות, לרבות שימוש במידע שייאגר באמצעותן לצורך זיהוי ו/או אפיון שלך על-פיהן.
    1. אנו משתמשים במידע אישי באופן העולה בקנה אחד עם מדיניות פרטיות זו, והדין החל. אנו עשויים להשתמש במידע אישי כדלקמן:
      1. מתן מידע ושירותים: כגון עיבוד וניתוח נתונים, קבלת החלטות, מתן שירותים מותאמים אליך, ייעול השירות וכד'.
      2. עיבוד וניתוח: WheelShare, על מנת לספק את שירותיה ולהפעיל את עסקיה, עשויה להשתמש במידע אישי למטרות עיבוד וניתוח.
      3. מטרות ספציפיות: במידע אישי שנמסר לצורך מטרה ספציפית ומוגדרת, ייעשה שימוש לצורך זה בלבד. כך למשל,  פניה ליצירת קשר באמצעות דואר אלקטרוני ו/או טלפון, החברה תעשה שימוש במידע לצורך מתן מענה לפניה.
      4. פנימי-עסקי: החברה עשויה לעשות שימוש במידע אישי לצרכים עסקיים פנימיים, למשל אך לא רק, לשיפור השירות או שדרוג אתר החברה.
      5. שיווק ופרסום: אנו עשויים להשתמש בכל מידע אישי שאתה מספק לנו ליצור איתך קשר בעתיד למטרות השיווק והפרסום שלנו, לרבות, ללא הגבלה, על מנת ליידע אותך על שירותים חדשים שאנו מאמינים שעשויים לעניין אותך, ולפתח חומרים פרסומיים או שיווקיים ולספק לך חומרים אלה, והכל כמפורט להלן במדיניות פרטיות זו.

    אם אתה מקבל שיווק ישיר בטעות או ללא הסכמתך המפורשת ו/או ברצונך לבטל את הסכמתך, אתה נדרש ליצור איתנו קשר בכתובת meir@wheel-share.com .

    1. איסוף מידע אנונימי ואיסוף מידע עבור סטטיסטיקה: החברה עשויה לעשות שימוש במידע אישי לשם יצירת דוחות סטטיסטיים המכילים מידע אגרגטיבי, שאינו מאפשר זיהוי אדם ספציפי. מכשירך והאתר, למשל, עשויים לעשות שימוש במזהים ייעודיים (unique identifiers) לצורך תפעולה השוטף והתקין, ובכלל זה כדי לאסוף נתונים סטטיסטיים אודות השימוש בם, לאימות פרטים, כדי להתאים את האתר להעדפותיך ומיקומך ולצורכי אבטחת מידע.
    2. אבטחה, מעקב ופתרון סכסוכים: החברה עשויה לעשות שימוש במידע אישי לשם אבטחת השירותים המוצעים על ידה, גילוי ומניעה של מתקפות סייבר, הונאות, דיוג, גניבת זהויות ודליפות מידע, ולשם פתרון סכסוכים ואכיפת הסכמים..
    3. שמירת נתונים וארכיונים: החברה שומרת ו/או מאחסנת מידע אישי כל עוד הוא נדרש לשם הניהול העסקי ומתן השירותים ו/או לשם קיום התחייבויות עפ"י חוק, תקנה, הוראה רגולטורית או חוזה, ובכפוף למדיניות פרטיות זו. שירותי ענן: ייתכן שנצטרך לשתף נתונים אישיים בשירות ענן. לדוגמה, לשם סיוע בהגנה ואבטחת התחנה, האתר או השירותים שלנו, ייתכן שמנהל שירות הענן יזדקק לגישה למידע אישי על מנת לספק את הפונקציות הללו. במקרים כאמור, ספק שירותי הענן יחויב בעמידה וציות לדרישות פרטיות ואבטחת מידע מטעמנו ואינו מורשה להשתמש במידע אישי שנמסר מאיתנו לכל מטרה אחרת.
    4. ניהול לקוח ושירות לקוחות: צוותי ניהול לקוח, תפעול ושירות הלקוחות של החברה עשויים להזדקק לגישה למידע אישי לצורך עבודתם. לצורך מקרים כאלה, הם מחויבים למדיניות הפרטיות של החברה ונאסר עליהם לעשות שימוש במידע, למעט למטרות ניהול הלקוח ו/או שירות הלקוחות הנדרש לצורך ביצוע תפקידיהם..
    5. מכירה תאגידית, מיזוג, ארגון מחדש, פירוק או אירוע דומה: מידע אישי עשוי להיות חלק מנכסים מועברים. אתה מאשר ומסכים שכל יורש או רוכש של WheelShare (או נכסיה) ימשיך להיות בעל הזכות להשתמש במידע אישי שלך ובמידע אחר בכפוף לתנאי מדיניות פרטיות זו.
    6. אכיפת חוק: החברה עשויה לעשות שימוש במידע אישי במענה לצו בית משפט, הוראת רשות ממשלתית או גורם אכיפת חוק (כולל בתגובה לדרישת הרשויות באשר לצרכי ביטחון לאומי או אכיפת חוק), או מתוך אמונה בתום לב כי הפעולה הכרחית לשם: (א) עמידה בהתחייבות משפטית; (ב) הגנה על זכויותיה של החברה ואינטרסים שלה או של צדדים שלישיים; (ג) מניעה או תחקור של כשלי שירות; (ד) פעולה דחופה להגנה על בטחון משתמשי האתר והשירותים או הציבור; או (ה) התגוננות מפני טענות משפטיות או אחריות משפטית
    7. מטרות אחרות: אם יהיה על החברה לעשות שימוש במידע אישי, באופן שאינו מפורט ומוגדר במדיניות פרטיות זו, נושא המידע יקבל הודעה על כוונה זו, מראש או במהלך השימוש במידע.
    8. בעת שימוש בשירותי החברה יכול ושירותים מסוימים יחייבו שימוש במערכת מסרונים (SMS) ו/או שליחת מיילים ו/או שליחת התראות או הודעות פנימיות, לצורך ייעול הקשר עמך, ניהולו ושיפורו, תפעול, אימות, זיהוי, או כל פעולה אחרת שתידרש לצורך תפעולו התקין של השירות המתבקש. בהמשך השימוש באתר החברה ו/או שירותיה הנך נותן הסכמתך לשימוש במערכת המסרונים כדי לשלוח לך הודעות אישיות או התראות לפי הצורך כאמור

    אם יש לך בסיס סביר להניח או שאתה יודע שאחד מהאמור לעיל אינו מתקיים, אתה נדרש ליידע אותנו בהקדם, ללא דיחוי, על ידי משלוח דוא"ל לכתובת: meir@wheel-share.com 

    1. נתונים לא אישיים: מאחר שלא ניתן להשתמש בנתונים לא אישיים על מנת לזהות אותך באופן אישי, אנו רשאים להשתמש בנתונים כאמור בכל דרך המותרת על פי חוק.
    • העברת נתונים, שיתופם וחשיפתם
        1. החברה לא תשתף מידע אישי ללא הסכמת נושא המידע, למעט לשם המטרות המצוינות במדיניות פרטיות זו וככל שהדבר יהיה חיוני, לאינטרסים לגיטימיים של החברה ולשיקול דעתה בתום לב של החברה.
        2. החברה לא תעביר לצדדים שלישיים את פרטיך האישיים והמידע שנאסף על פעילותך באתר, אלא במקרים המפורטים להלן: במידה וניתנה הסכמתך האקטיבית והמפורשת לכך, אם תרכוש מוצרים ו/או שירותים מצדדים שלישיים המציעים אותם למכירה באמצעות האתר, המידע יועבר לצדדים שלישיים אם המידע הדרוש להם לשם השלמת תהליך הרכישה ו/או מתן השירותים; במקרה של מחלוקת משפטית בינך לבין החברה שתחייב חשיפת פרטיך; צו שיפוטי המורה על מסירת פרטיך או מידע אודותיך לצד שלישי; ביצוע פעולות באתר ו/או בשירותי החברה בניגוד לדין; מכירת פעילות האתר ו/או החברה לתאגיד אחר, מיזוג, והכל בכפוף לכך שהתאגיד האחר יקבל את הוראות מדיניות פרטיות זו ו/או  ביקורות ודיווחים לרגולטורים ו/או כל מטרה אחרת שתובא לידיעתך בטרם העברת המידע. 
    • החברה עשויה לשתף מידע אישי עם שותפיה, קבלניה ו/או ספקיה, המעבדים בעבורה מידע אישי לצורך פעילותה העסקית של החברה. המידע שיועבר כולל מידע אישי ויהיה מידע הרלוונטי לצורך ביצוע תפקידם בלבד. החברה תוודא כי שמירת המידע והשימוש בו נעשים בהתאם למדיניות פרטיות זו.
    • כמו כן, ככל ורלוונטי, יתכן שמידע אישי יעבור בין חברות בנות, ככל ויהיו, לצורך תפעול החברה ומתן השירותים כאמור.
    • אופן שמירת המידע והעברתו.
        1. לשם ניהול החברה, התחנה, אתר החברה והשירותים, החברה עושה שימוש בשירותי ענן של צדדים שלישיים כגון:
          1. Microsoft office 365 – למידע נוסף אודות מדיניות הפרטיות ותנאי השימוש ניתן לפנות לכתובת: https://privacy.microsoft.com/en-gb/privacystatement
          2. Wheel-Share מאחסנת את כל הנתונים שנאספים על ידי האתר והתחנות שלה בשירותי הענן של Microsoft AZURE. למדיניות הפרטיות של Microsoft Azure ולתנאי השימוש, עיין בכתובת https://azure.microsoft.com/en-us/support/legal. מיקום האחסון הראשי של מסד הנתונים של WheelShare נמצא באירופה (WEST EU).
        2. מידע, שעשוי לכלול מידע אישי, עשוי להיות מעובד על ידי ספקי השירות של צדדים שלישיים שלנו ("הספקים"). אנו מעבירים רק את המידע  המינימלי הדרוש לביצוע השירותים הנדרשים. מידע אישי כאמור מועבר לספקים אשר עומדים בדרישות הרלוונטיות ו/או החלות עלינו מחוקי הגנת הפרטיות החלים. .
        3. מידע אישי יכול שיועבר, יאוחסן ו/או יעובד במדינות מחוץ לאיחוד האירופי או לאזור הכלכלי האירופי (EEA). העברה כאמור למדינות שלישיות עשויה לכלול מדינות שאינן מבטיחות רמה נאותה של הגנה על נתונים כנדרש על פי חוקי הפרטיות של האיחוד האירופי. אנו מיישמים רמה גבוהה של טכניקות אבטחת מידע ואמצעים טכניים ו/או התחייבויות חוזיות של צדדים שלישיים לשמירה על רמת אבטחת המידע ברמה שאינה פחותה מהרמה הנדרשת במדיניות פרטיות זו ו/או הדין החל. בחברה..
        4. אנו עשויים להעביר מידע אישי למדינת ישראל שבה אנו שומרים על מתקן המטה שלנו. ישראל נחשבת על ידי האיחוד האירופי כבעלת חוק הגנת מידע זהה ברמתו ודרישותיו לדרישות חוק הגנת הפרטיות האירופי (GDPR).
    • אבטחת מידע אישי.
        1. החברה מחויבת לשמירה על מידע ונתונים אישיים, ולשם כך החברה עושה שימוש באמצעים טכנולוגיים מתאימים ומקובלים בשוק לשמירה על אבטחת המידע ולהגנה עליו מפני פני חשיפה, שימוש או העתקה, והכל ללא רשות כדין. החברה מיישמת אמצעי אבטחת מידע במערכות מידע בהתבסס על שלושת ההיבטים הבאים: משפטי, ארגוני וטכנולוגי. לדוגמה, החברה מנהלת ביקורות לגבי שיטות איסוף המידע, אחסונו ועיבודו, לרבות אמצעי אבטחה פיזיים, כדי למנוע גישה בלתי מורשית למערכות. בנוסף, החברה מגבילה את הגישה למידע אישי ומאפשרת זאת רק לעובדיה ולספקיה, במידה והם זקוקים למידע כדי לעבד אותו. כל הגורמים שמקבלים גישה למידע כפופים לחובות סודיות חוזיות, ובמקרים של הפרה עשויים להינקט כלפיהם צעדים משמעתיים או סיום ההתקשרות עמם.
        2. עם זאת, צעדים אלה אינם מקנים ביטחון מוחלט שכן שום שרת, רשת, מאגר מידע רשת אינטרנט או תיבת דוא"ל ו/או אמצעים דיגיטליים אחרים אינם חסינים במלואם מפני תקלות או פריצות אבטחה, ולכן יש לבחון בתשומת לב אילו פרטים משותפים על ידך ועם מי בחרת לשתף אותם.
        3. אם הבחנת בסיכון, פרצה או חולשת אבטחת מידע, אתה מתבקש לדווח עליהם מידית בכתובת הדוא"ל meir@wheel-share.com
        4. החברה לא תהיה אחראית לכל נזק שהוא אשר יגרם למשתמש או לצד ג' כתוצאה מאובדן מידע פרטי ו/או שימוש בלתי מורשה במידע פרטי עקב מקרה אשר אינו בשליטתה של החברה ו/או הנובע כתוצאה מכוח עליון, ו/או משיבושי תוכנה או חומרה או 
    • זכויות נושאי מידע: זכות גישה, עדכון, תיקון, מחיקה, הגבלת עיבוד מידע וניידות נתונים.
        1. תהיה לך הזכות לבקש גישה לחלק מהמידע האישי אודותייך המאוחסן על ידינו. לאחר קבלת ואישור בקשתך, נוכל למסור לך בין היתר את הפרטים כלדקמן:
          1. קטגוריות המידע האישי שאספנו עליך.
          2. המטרה העסקית ו/או המסחרית שלנו לאיסוף מידע אישי זה.
          3. קטגוריות צדדים שלישיים איתם אנו חולקים מידע אישי זה.
          4. חלקי מידע אישי ספציפי שנאסף עלייך לצורך ניידות נתונים. 
        2. ביכולתך לבקש לתקן ולעדכן כל מידע אישי לא מדויק או לבקש למחוק מידע אישי שאנו מעבדים אודותיך. האמור לעיל כפוף למדיניות החברה ולדין החל. לאחר קבלת ואישור בקשתך, נמחק (וננחה את ספקי השירותים שלנו למחוק) את המידע האישי שלך מהרשומות שלנו, ככל ולא קיימת החרגה לכך בדין החל.
        3. על מנת לממש זכויות אלו, ניתן לפנות אלינו בכתובת: meir@wheel-share.com. יובהר, כי רק אתה או אדם אחר שהוסמך לפעול בשמך רשאים להגיש בקשה הקשורה למידע האישי שלך.
        4. אי אפליה. לא נפלה אותך בגין מימוש זכויותייך המפורטות בחוק הגנת הפרטיות האירופי אלא אם  יאושר על ידי חוק הגנת הפרטיות האירופי-, אנו לא: נמנע את השימוש שלך בתחנה, באתר ובשירותים שלנו ו/או נספק לך רמה או איכות שונה של שירותים, תחנה או אתר אינטרנט.
        5. אנו עשויים לשמור את המידע האישי לתקופה המותרת או הנדרשת על פי הדין החל. גם אם נמחק מידע אישי שלך, הוא עשוי להישאר מאוחסן במדיית גיבוי או ארכיון למשך פרק זמן נוסף עקב בעיות טכניות או מסיבות חוקיות, סיבות מס או רגולטוריות, או למטרות עסקיות לגיטימיות וחוקיות.
        6. תהיה לך הזכות להגביל את העיבוד אם חל אחד מהנסיבות המפורטות להלן:
          1. דיוק המידע האישי נתון במחלוקת על ידי נושא המידע;
          2. עיבוד המידע אינו חוקי ונושא המידע מתנגד למחיקת המידע האישי שלו, במקום זאת מבקש להגביל את השימוש בו;
          3. ספק השירותים אינו זקוק עוד למידע האישי למטרות העיבוד המקורי, אך הנתונים נדרשים על ידי נושא המידע לצורך קביעה, מימוש או הגנה על תביעות משפטיות;
          4. נושא המידע התנגד לעיבוד המידע, ונדרש לאמות האם העילה הלגיטימית של ספק השירותים גוברת על אלה של נושא המידע.
        7. אם ברצונך להתנגד לעיבוד המידע האישי, ניתן לפנות אלינו בדוא"ל meir@wheel-share.com .
    • כללי.
        1. מדיניות פרטיות זו אינה חלה על מידע אישי כלשהו שאתה מספק לצדדים שלישיים.
        2. מדיניות פרטיות זו חלה על האתר ושירותי החברה המופיעים בו, והיא אינה חלה על אתרי אינטרנט של צדדים שלישיים המקושרים לאתר או צדדים שלישיים שהשירותים שלהם או מוצריהם מופצים על ידי החברה. קישורים והפניות המצויים באתר החברה אינם מעידים על תמיכת החברה באתרים או שירותים אלה או כי החברה קיימה כל בחינה שלהם. המלצת החברה היא לפנות לצד השלישי לשם בירור אודות מדיניות הפרטיות הנוהגת בארגונו. .
        3. ככל ותנאי המופיע במדיניות פרטיות זו ימצא בלתי חוקי, בטל או לא ניתן לאכיפה מכל סיבה שהיא, הרי שתנאי זה ימחק ממדיניות הפרטיות ומחיקתו לא תשפיע על חוקיות ותקפות יתר הסעיפים. במקרה זה יקוים תנאי דומה קיים ו/או משתמע אחר כאכיף במקום התנאי שבוטל
    • שינוי בתנאים וההגבלות.
        1. השירותים של החברה עשויים להשתנות מעת לעת ו/או ייתכן שדיני הגנת הפרטיות בישראל ישתנו מעת לעת, על כן, כתוצאה מכך תתעדכן גם מדיניות פרטיות זו. החברה שומרת לעצמה את הזכות לעדכן, לשנות או לבצע התאמות במדיניות הפרטיות בהתאם לשיקול דעתה בכל עת (להלן: "עדכונים"). עדכונים במדיניות הפרטיות יפורסמו בציון תאריך 'עדכון אחרון' בראש מדיניות זו. על אחריות הלקוח לבחון את האמור בעדכונים אלו. נא בחנו את מדיניות הפרטיות מעת לעת, ובפרט בטרם מסירת מידע אישי כלשהו. מדיניות פרטיות זו עודכנה לאחרונה בתאריך המצוין למעלה והמשך השימוש בשירותים לאחר יישום שינויים במדיניות, מעיד על קבלתם. אם אינך מקבל שינוי כלשהו, עליך לחדול משימוש באתר ומכל קבלת שירותי החברה..
    • יישוב סכסוכים.
    • ניתן להפנות תלונות אודות מדיניות הפרטיות של החברה בהתאם לפרטי הקשר המפורטים להלן:

    דוא"ל: meir@wheel-share.com 

    מספר טלפון: 3-774-0916 (0) 972+ (ישראל)   ; +44(0)1747-440-916 (בריטניה)

    כתובת רשמית: רח' המלאכה 21, ראש העין, בניין עידן 1, ישראל.

    1. החברה מתחייבת לנקוט באמצעים סבירים בניסיון לתת מענה לפניות ותלונות.
    • פניות ותלונות כלליות
      1. יכול ותהא רשאי לפנות בתלונה רשמית לרשות המפקחת, אך בטרם מימוש זכות זו החברה מציעה ומזמינה אותך ליצור קשר בכתובת המייל  meir@wheel-share.com  במטרה לתת מענה יעיל לבעיה באופן שייטיב עם הצדדים.
      2. הרשות המפקחת על החברה היא הרשות הישראלית להגנת הפרטיות, פרטי יצירת קשר עם הרשות מצויים באתר אשר כתובתו: 
        https://www.gov.il/he/departments/the_privacy_protection_authority.

    לינוי בר גפן בתכנית הבוקר

    סרטון חסות בנק הפועלים

    ד"ר אהוד רוזנבלום, מנהל מלר"ד ילדים, מרכז רפואי מאיר

    אני חושב שזה מיזם גאוני והכרחי בכל בית חולים. שירות זמין, נגיש ונקי והתגובות פנטסטיות.

    עופר סמו, מרכז מערך מתנדבים, בנק הפועלים

    זה מאפשר לכל מי שמגיע לבית החולים, גם ללא כיסא גלגלים, להתנייד בתוך בית החולים בקלות וביעילות.

    ירון שילת, מנהל המערך הלוגיסטי, מרכז רפואי מאיר

    כל מי שנכנס לבית החולים, רואה לפניו שרשרת של כיסאות גלגלים שמחכים לו, כיסאות נקיים, טובים, יפים.

    חנן מיכאלי, מנהל חוויית השירות ופניות הציבור, המרכז הרפואי שמיר

    מרגע כניסת השירות בתחילת 2019, אנו זוכים למחמאות רבות על מתן השירות הזה למטופלים. קצב ההשאלות מדהים ואנו לא מצליחים לקלוט איך ניתן לתפקד בלי שירות יעיל כזה.

    איגור

    נקי, מסודר, נגיש, פשוט מצוין.

    סיגלית

    שירות מעולה! עזר לי מאוד, למה אין עמדות שלכם בעוד מקומות?

    דניאל

    פעם ראשונה שלי להשתמש בכסא וכמובן הייתי במצוקה למצוא כסה דחוף , הגעתי לשם קראתי הוראות ותוך 15 שניות היה לי כסא ביד ואז חזרתי לקח לי קצת זמן להבין אבל גם נוח מאוד , אני אמליץ למי שיצטרך כל עוד אני מבקר בבתי חולים כי זו התקופה שאנחנו מתמודדים , תודה על הרעיון

    קובי

    תודה שירות פרקטי מועיל מאוד למצבי מצוקה למי שנזקק להעברת חולה מהרכב למיון.

    יוליה

    טוב שיש אפשרות כזאת, בלי כסא לא הייתי מסתדרת.

    שי

    עזר לי להוציא את אמא מהאישפוז! אשמח לראות עמדות שלכם בקניון.

    רינת

    אלפי תודות הכיסאות נוחים, ההפעלה פשוטה מקל כל כך על המטופלים והמלווים.

    אינה

    הפעלת השרות לפני לקיחת הכיסא מאוד נוח ונותן הסבר מפורט. כנל החזרת הכיסא. תודה רבה!!!

    נעמי

    כל הכבוד! אחלה רעיון, מתוקתק ונקי וברור. הייתי שמה רק שילוט יותר ברור כדי שלא יפספסו בכניסה.

    אמנון

    תוסיפו עוד עמדות ותבוא עליכם הברכה.

    ליאור הדר

    שלום לכם,

    שמי ליאור תיקי הדר ואני חולה אונקולוגית המטופלת בתל השומר.

    לאחרונה מצבי הוחמר ואני מתקשה מאוד ללכת ונעזרת במלווה המסיע אותי בכסא גלגלים בין המסדרונות.

    אמנם יש לי כסא משלי, אולם גיליתי שבקפלן וגם בתל השומר ישנו שירות נפלא של השכרת כסא גלגלים בחינם! (כן בחינם) לשמטנה שעות כאשר מהשעה התשיעית ואילך משלמים 5 ש"ח לשעה. בגדול רוב הזמן זה ללא עלות ומקסימים שילמתי 15 ש"ח ליום.

    אני ויתרתי על להביא כסא מהבית…

    יש לציין שהשירות הוא של Wheelsharee

    הכל היה בסדר עד לפני שבועיים.

    אז במהלך טיפול כימותרפי הכסא שלי נגנב.

    כן נגנב!

    ומתי? בשעה שקיבלתי עירוי והייתי על סף עלפון.

    צריך להיות בנאדם מאוד מיוחד לגנוב כסא גלגלים מחולת סרטן נכה.

    מנסה לשפוט לכף זכות.

    יש מצבים שקצת קשה…

    מתקשרים לקב"ט.

    טוען שלא יכול לפתוח מצלמות ללא הוראת שוטר.

    מזמינים משטרה.

    מחכים.

    השוטר מגיע. גובים ממני הצהרה,

    ליתר דיוק מאחותי

    מירי כהן

    שמלווה אותי בטיפול ומבן זוגי רון חדד. אני צרודה וללא קול.

    אחותי מתקשרת לחברה ובחור מקסים בשם ויקטור מרגיע ואומר שאתקשר כשמגיע החיוב והוא מבטיח לבטלו.

    עובר יום ועוד יום….

    הכסא עדיין לא חוזר. אני בלחץ.

    כעבור 8 ימים כמו נס חנוכה מקבלת הודעת חיוב מהחברה. כרטיסי מחוייב ב- 940 ש"ח.

    מתקשרת לויקטור. הוא מקסים, אדיב ושירותי מאוד ומרגיע אותי שלא אחוייב ולבקשתי אף שולח הודעה שמאשרת את דבריו שלא אחוייב.

    אין לי מילים.מלאך. אין עליו!!!

    ושאפו ענק גם לחברת Wheelshare.

    מיליון תודות לשניכם.

    עכשיו רק צריך לבדוק בתדפיס הכרטיס אשראי שאכן לא חוייבתי.

    טוב שיש שירות השכרה מדהים שכזה

    וטוב שיש אנשים טובים ומביני עניין.

    יצאתם צדיקים ואלופים

    בתודה, בהערכה ובהוקרה

    ליאור תיקי הדר

    סורוקה – כסאות גלגלים להשאלה

    Wheelshare – מיזם לשיתוף כיסאות גלגלים במקומות ציבוריים

    ידיעות אחרונות – המציאו את הגלגל

    שערי צדק: מערכת אוטומטית להשאלת כיסאות גלגלים “כמו בסופר ובשדה התעופה”

    Wheelshare – הנגשת העתיד

    חדש בבית חולים מאיר: השאלת כסאות גלגלים ללא עלות

    בנק הפועלים תורם כסאות גלגלים ומכשיר מיוחד לבית החולים האנגלי בנצרת לצורך ניהול ותחזוקתם

    השירות שלנו, השקט שלכם

    מחלקת התפעול והאחזקה של Wheelshare, דואגת לעמדות ההשכרה וכיסאות הגלגלים מסביב לשעון, ומאפשרת לכם להתמקד בעיסוקיכם העיקריים – ברוגע וללא כל התעסקות בנושא.

    מוקד השירות המתקדם שלנו, מעניק תמיכה למשתמשים 24/7 לאורך כל ימות השנה, עם אפשרות לתפעול העמדה, ופתרון בעיות גם בשליטה מרחוק.

    מחלקת התפעול והתחזוקה שלנו שומרת על הכשירות הטכנית של העמדות, ודואגת לשמור על חוויית שימוש נעימה ובטוחה.

    אנו מסירים מהארגון כל מעורבות בתהליך השאלת כיסאות הגלגלים, וחוסכים לכם הפעלה מיותרת של כוח אדם, זמן עבודה, אנרגיה ונהלים מיותרים.

    • מוקד תמיכה טלפוני 24/7 כולל חגים.
    • אחזקה שוטפת, ניהול ותפעול של העמדות 24/7.
    • תחזוקה קבועה ושמירה קפדנית על תקינות הציוד המושאל.
    • שקיפות מלאה הכוללת הפקת דו"חות שימוש להנהלה.

    תהליך החזרה

    ** שימו לב, החזרת הכסא תתבצע דרך המסך.

    כל עוד לא יושלם תהליך ההחזרה במערכת – יימשך החיוב באשראי  עד לסכום של 1,500 ₪.

    1. קפלו את הכיסא באופן הבא:

    א. קפלו את הרגליות.

    ב. משכו את המושב כלפי מעלה.

    2. לחצו על מקש "החזרה" במסך.

    3. הקלידו את מס' הכסא המופיע מתחת למשענות היד.

    4. הכניסו את הכיסא המקופל לעמדה שמספרה יופיע על גבי המסך. (דחפו את הלשונית הנמצאת בקדמת הכסא אל תוך המנעול, עד להישמע קליק הנעילה).

    5. התהליך יושלם רק כאשר תופיע הודעת "הפעולה הושלמה בהצלחה" על גבי המסך.

     

     

     

     

     

    תהליך השאלה

    ** שימו לב, בתום השימוש בכסא נא להחזירו לעמדה, ולעקוב אחר הוראות ההחזרה על המסך.

    כל עוד לא יושלם תהליך ההחזרה במערכת – יימשך החיוב באשראי עד לסכום של 1,500 ₪.

    1. לחצו על כפתור "השכרה".

    2. קיראו ואשרו את תנאי השימוש.

    3. הכניסו את כרטיס האשראי (כאשר הפס המגנטי כלפי מטה) והוציאו אותו ישר.

    4. הקלידו את מס הפלאפון.

    5. הוציאו את הכסא מהעמדה. (מספר העמדה יופיע על המסך ומצד ימין של הכסא).

    6. פתחו את הכסא באופן הבא:

    א. לחצו את המושב כלפי מטה על שני צידיו, עד לפתיחתו המלאה.

    ב. דחפו את משענות הרגליים כלפי מטה.

    תנאי רכישה

    בהזמנות מ- 400 ש"ח או יותר – משלוח חינם!

    בהזמנות של פחות מ- 400 ש"ח – דמי משלוח 50 ש"ח.

    כרטיסי אשראי:  לא מקבלים כרטיס מסוג אמריקן אקספרס.

    ​תשלומים:

    • עד עשרה תשלומים. מינימום 200 ש"ח לכל תשלום.
    • ללא ריבית והצמדה.

    ​זמן אספקת המוצרים: 

    עד 7 ימי עסקים. לצורך מניין ימי עבודה/עסקים לא נחשבים: חגים, חול המועד, ערבי חג, ימי שישי, ימי גשר.

    אחראיות:

    • 12 חודשי אחריות.
    • בקניית כיסאות גלגלים – 5 שנים אחריות על השלדה.
    • סוללות ומצברים – 6 חודשי אחריות.

    ​​שינויים ושדרוגים במוצרים:

    כל שינוי, התאמה, שדרוג או בקשה מיוחדת לגבי מוצרים מעבר למפרט הרגיל המפורסם באתר, יחויבו בתשלום נוסף בהתאם לאופי הבקשה לרבות: הגבהת ראש, העמקת כיסא, החלפת רגליות, הוספת מנגנון מניעת התהפכות, הארכת מעצורים, שדרוג להנעה עצמית, חיבור לבלון חמצן. לא תתאפשר החזרת מוצר שהותאם במיוחד לפי דרישת הלקוח.

    ​מדיניות החזרת מוצרים:

    • החזרת המוצר תתאפשר עד 14 יום מתאריך קבלת המוצר או מסמך המסכם את פרטי העסקה, לפי המאוחר ולקבל החזר כספי מלא במידה והמוצר הוחזר ולא חלה הרעה מוחשית במוצר.
    • החזר כספי יינתן רק אם המוצר עלה יותר מ-50 ₪. ההחזר הכספי על המוצר שהוחזר לא יהיה מלא והלקוח יישא בדמי ביטול בגובה 5% מעלות המוצר או 100 ₪ – לפי הנמוך מביניהם.
    • עסקאות בכרטיסי אשראי – תיתכן עמלת ביטול נוספת בגין עמלת סליקה בגובה של עד 2.5% נוספים לדמי הביטול לעיל.
    • במידה ונדרש שהחברה תאסוף את המוצר, יחויב הלקוח בדמי משלוח נוספים לדמי הביטול, כתלות בנפח המוצר, מיקום איסוף המוצר והקומה. במקרה זה ההחזר הכספי יבוצע לאחר בדיקת תקינות המוצר לא יאוחר מ-5 ימי עסקים.
    •  לא ניתן להחזיר מוצרים מכל סוג שהוא שנעשה בהם שימוש ו/או שיוצרו ו/או שנרכשו במיוחד עבור הלקוח או על פי מידותיו ו/או בהתאם לדרישות מיוחדות.
    • לקוח שהזמין טובין שבגינם בוצעה הזמנה מספק בחו"ל, לא תחול זכות הביטול אם ביקש הלקוח לבטל את העסקה לאחר מועד הפקת הזמנת רכש ו/או אישור
      ההזמנה ע"י היצרן/ספק.

    ​הובלה והרכבה:

    • מוצרים הדורשים הובלה ו/או הרכבה – יבוצע ע"י החברה: כיסא גלגלים, כיסאות ממונעים, קולנועיות.

    עמדות להשאלת כיסאות גלגלים בבתי החולים

    ידיעות אחרונות – ממון

    חדש באיכילוב: מתקנים להשאלת כסאות גלגלים בחינם במימון בנק הפועלים

    מיזם חדש: תחנות עגינה לכיסאות גלגלים באיכילוב

    בתי חולים

    היום, כבר אין צורך בחיפוש מייגע אחר כיסא גלגלים בביה"ח.

    המטופלים/המלווים שלהם, פשוט ניגשים לעמדות Wheelshare המוצבות במיקומים מרכזיים ונוחים בבית החולים, משאילים כיסא וממשיכים ליעדם בפשטות ובמהירות.

    בתי עלמין

    לכולם מגיעה הזכות להתייחד, לזכור ולהיפרד.

    עמדות השכרת כסאות הגלגלים של Wheelshare בבתי העלמין, מקלות על המבקרים להגיע לכל אזור וחלקה – 24 שעות ביממה.

    עיריות

    Wheelshare מנגישה את המרחבים הציבוריים העירוניים.

    עמדות השכרת כיסאות הגלגלים, יחכו לציבור ליד הטיילת, הפארק, מרכזי עסקים, תחבורה, בילוי, או בכל מקום אחר שיזדקקו להן – במרחבים חיצוניים או בחללים פנימיים.

    בניית אתר אינטרנט בניית אתר אינטרנט